Webhosting 10 Gb Opslag - Telefonisch Support

Gepubliceerd okt. 19, 21
6 min read

Website Laten Maken? De Goedkoopste

Beperk überhaupt het gebruik van plug-ins. Ze creëren doorgaans meer beveiligingsrisico’s en genereren (onnodige) scripts die een website juist langzamer maken. Tijdrovend, maar noodzakelijk Kort samengevat zijn bovengenoemde punten de belangrijkste handelingen voor het onderhouden van een Word, Press-website. Ondanks dat het een erg tijdrovende klus is, is het ook noodzakelijk.

Blijf regelmatig updaten en wees voorzichtig met thema’s en plug-ins.

VLG onderhoudt Word, Press pakketten voor haar afnemers. Afhankelijk van uw behoeften en de hoeveelheid mutaties aan uw website zijn drie verschillende serviceniveau’s inzetbaar. Zo wordt nu nooit voor verrassingen geplaatst en blijft uw website iets waar u niet naar om hoeft te kijken, dat doen wij voor u. Uw site wordt dagelijks gecheckt.

Budget Webdesign

Zodra er updates beschikbaar komen worden die prompt voor u geïnstallleerd. Zo zorgen we ervoor dat de software van uw site up to date blijft. En dat vermindert de kans op ellende aanzienlijk. Iedereen weet dat het belangrijk is om stelselmatig backups te maken van uw website. Klanten met een Word, Press Onderhoud pakket hoeven daar in ieder geval niet op te letten, want wij zorgen ervoor dat de backups stelselmatig worden gemaakt en opgeslagen op een externe locatie.

U bent nooit lang offline en uw klanten kunnen u snel weer vinden op internet. Heeft u bij ons een Managed Hosting pakket voor uw website? Dan vormt Word, Press Onderhoud een deel van dat pakket. Heeft u problemen of om een andere reden aan zorgeloze Word, Press Webhosting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden (ICT Beheer).

Nadat je jouw website gemaakt hebt, is het belangrijk om regelmatig te kijken naar je Word, Press onderhoud. Zo voorkom je onder andere virussen en een daling van je positie in zoekresultaten. Een veilige Word, Press website is belangrijk voor het bestaan ervan en voor je bezoekers. Er zijn verschillende manieren waarop je jouw Word, Press website kunt beveiligen.

Visitekaartjes Ontwerpen

Deze stuurt je een mail zodra er iemand probeert in te loggen op je Word, Press en of er andere gevaren voor je website zijn. Ook tweestapsverificatie kun je instellen met behulp van Word, Fence. Lees alles over de plugin in het Word, Fence-blog. Het is belangrijk om regelmatig je Word, Press dashboard te bekijken, zodat je site relevant en up-to-date blijft.

Je leest er meer over onder het kopje ‘Word, Press updaten’. Houd blogberichten en paginaberichten ook up-to-date zodat je website de bezoekers van de laatste informatie voorziet. Dit is belangrijk om relevant te blijven voor zowel je bezoekers als zoekmachines. Het is verleidelijk om een heleboel plugins te installeren voor je Word, Press website, maar het is wel goed om regelmatig je Word, Press op te schonen.

En hoe meer plugins je installeert en activeert, des te trager je website over het algemeen wordt. Plugins, thema’s en de Word, Press software moeten regelmatig geüpdatet worden om lekken te dichten en je website goed te laten functioneren. Je kunt de updates zelf in de gaten houden en doen in het dashboard van Word, Press - ICT Beheer.

Goedkope Webhosting, E-mail

Of kijk via Plesk (de Hostingmanager) of er nog updates zijn voor jouw website. Deze voer je dan gemakkelijk uit zonder dat je hiervoor naar je Word, Press-dashboard hoeft te gaan. Geef je het updaten liever uit handen? Met de ‘Altijd up-to-date service’ van onze Webmasterservice hoef jij je niet langer druk te maken over het updaten van Word, Press.

Een SSL-certificaat installeer je gemakkelijk via de hostingmanager in Mijn Account. Hoe je dat doet lees je op onze supportpagina over het installeren van SSL. Voor gratis SSL kun je de plugin Really Simple SSL gebruiken van Word, Press. Die hoef je enkel te installeren en activeren en dan heeft je website een https-verbinding in plaats van http.

Een cache is een tijdelijke opslagplaats. Met een cache hoeft een bezoeker niet alle bestanden op de webpagina direct geheel te laden. Een bekende plugin om caching te gebruiken is WP Super Cache. Om WP Super Cache te installeren, moet je naar de tab ‘Plugins’ gaan in het Word, Press dashboard - Wordpress onderhoud.

Goedkope Website Laten Maken - Onepage Site

Onderhoud is een onmisbaar onderdeel om veiligheid, functionaliteit en prestaties te waarborgen. Vooral als je bedrijfsmatig afhankelijk bent aan een website wil je risico’s beperken. Website laten maken den haag. Je kan geen down-time veroorloven. Je wilt ongewenste (spam) berichten en fouten voorkomen, waardoor functies niet werken en websitebezoekers niet een aankoop kunnen doen of hun gegevens niet kunnen achterlaten voor een offerte.

Voordat je begint met onderhoud zorg voor backups. Dit is het belangrijkste onderdeel. Desondanks, worden backups het meest verwaarloost door beheerders. Visitekaartjes ontwerpen. Dat is als er überhaupt wel een beheerder is aangewezen die consequent zorg draagt voor onderhoud. Bij kleine bedrijven is het vaak een allround marketeer die onderhoud er “eventjes” bij doet.

Goedkope Website Laten MakenWordpress Website Maken?- Gratis Ssl

Ga er niet zomaar vanuit dat de hostingpartij dit regelt. Controleer regelmatig of backups correct functioneren en of backups frequent genoeg worden gedraaid. Hanteer maandelijks backups als minimum (Office 365 beheren). Wekelijks, dagelijks of zelfs meerdere malen per dag is aan te raden als je met grote regelmaat aan je website werkt. Zorg er altijd voor dat je backups bewaard op meerdere plaatsen.

Goedkope Website Laten Maken?

Hoe Vind Ik Een Goed Hostingbedrijf Voor Mijn WebsiteSchitterende Webshop Laten Maken
Een Website Goedkoop Laten OntwerpenGoedkope Website Laten Bouwen?

Voer de updates zorgvuldig uit. Test de belangrijkste functionaliteiten van de website na de updates. Zie je fouten? Ga dan een stap terug door middel van een backup restore. Voer de updates dit keer uit in fases. Op deze manier kan je bepalen welke update voor de fout heeft gezorgd en kan je dit makkelijker oplossen.

Enkel een plugin deactiveren is onvoldoende. Hetzelfde geldt voor thema’s. Verwijder ongebruikte thema’s. Gebruik je thema’s die lang niet meer zijn geupdate? Installeer een update bij beschikbaarheid of kies een ander thema. Eigenlijk begint het al als je een thema of plugin kiest. Natuurlijk weet je niet altijd of plugin of thema eindeloos van updates wordt voorzien.

Bekijk de comments en het aantal updates. Hoe is de support en hoeveel gebruikers heeft een specifiek thema of plugin al? Op deze manier beperk je risico’s. Iedereen die toegang heeft tot de admin omgeving van je website kan schade veroorzaken. Daarom is het belangrijk dat elke gebruiker met admin-privileges op de hoogte is van een veilige werkwijze.

Website Laten Maken - Professionele Website

Hier volgen een aantal tips om meer grip te krijgen op admin-gebruikers: Verwijder gebruikers die niet meer werken aan de website. Geef een copywriter de gebruikersrechten van “Redacteur” en niet “beheerder”. Hanteer voor elke gebruiker een wachtwoord met minimaal 10 karakters. Gebruik hiervoor een password generator, zoals een online password generator. Visitekaartjes ontwerpen.

In een Word, Press database staan alle (historische) bestanden met web-content bewaard in een archief. Mediabestanden, revisies, berichten, comments, downloads, configuraties en meer. Elke database raakt vervuild met data die je niet meer gebruikt (Eigen Email). Hierdoor kan je website slechter gaan presteren. Daarom is onderhoud en optimalisatie van de database belangrijk.Goedkope Website - Voordelig, MakkelijkSchitterende Webshop Laten Maken

Als default is de login binnen Word, Press /wp-admin. Dit weet iedereen die wat van Word, Press afweet. Daarom is het handig de URL path (virtueel) te wijzigen, naar bijvoorbeeld “/bedenkhetzelf”. De plugin WP Hide kan je hiermee helpen. Wordfence is één van de populairste plugins die je verder kan helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Linkbuilding Termen - Media

Published Dec 06, 21
7 min read

Seo Nieuws

Published Nov 21, 21
7 min read

Voordelen Linkbuilding Uitbesteden

Published Nov 20, 21
6 min read