E-mailmarketingsoftware Op Maat - Belgie

Published May 04, 21
6 min read

Nieuwsbrief Maken Overzicht Van Online Nieuwsbrief Software

Mailing Maken En Versturen - Stappenplan E-mail MarketingHoe Kies Ik Een Goed Emailmarketing En Nieuwsbrief Systeem?

Hoe groter de mailinglijst, hoe beter het resultaat. Dat spreekt natuurlijk voor zich. Er zijn veel verschillende manieren om jouw mailinglijst te laten groeien, zoals: Via de content op de eigen website, pop-ups of chatbots; Via campagnes op sociale media; Via winacties, quizzen en spelletjes; Via beurzen en evenementen; Door lijsten in te kopen. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden te bedenken. Het is belangrijk dat de e-mail marketing software voldoende mogelijkheden heeft om nieuwe inschrijvingen te ontvangen en te ontdubbelen. Data kwaliteit is tenslotte één van de belangrijkste voorwaarden voor succesvolle campagnes. Daarnaast is het belangrijk dat klanten zich niet uitschrijven. professionele nieuwsbrief maken.

E-mail Marketing Software VergelijkenEmail Marketing Voor Hotels - Digitale Marketing

Als je meer wilt doen met marketing automation en e-mail marketing dan is het belangrijk dat de email marketing tool gekoppeld is met meerdere (bron) systemen. Bijvoorbeeld een CRM systeem, Abonnementenregistratie, ERP systeem of webshop - digitale nieuwsbrief maken. Het is niet de bedoeling dat er handmatig lijstjes overgezet worden van het ene systeem naar het andere. Daarom bieden we met Basedriver de volgende mogelijkheden: Batchgewijze uploads van data via s, FTP; Toevoegen of wijzigen van data via de Basedriver API; Toevoegen of wijzigen van data via HTTP posts (webhooks); Integraties met meer dan 2. 000 apps en websites via Zapier; Op maat gemaakte koppelingen (email oplossingen).

De 21 Beste Alternatieven Voor Mailchimp In 2021

Als het aantal campagnes groeit en je veel campagnes automatiseert, dan loop je het risico bepaalde klanten heel vaak te benaderen en anderen juist helemaal niet. Ook als je met meerdere merken werkt dan is het belangrijk om deze campagnes op elkaar af te stemmen. Vaak is dit handwerk, campagne managers temmen onderling de campagnes op elkaar af - nieuwsbrief ontwerpen. Het nadeel is dat hele campagnes uitgesteld worden vanwege het risico dat er overlap zit in de selecties. Met Basedriver maken we een geautomatiseerde, persoonlijke, campagneplanning. We hebben een slim algoritme wat continu berekent wie welke campagne zou moeten krijgen, op basis van input als: De gewenste verzenddruk (contactdruk); De prioriteit van de campagne; De prioriteit van het gekozen merk; Het gedrag van de ontvanger; De beschikbare content; Hierdoor is het niet meer nodig om campagnes op elkaar af te stemmen, je kunt de business rules inregelen waardoor de planning automatisch ingevuld wordt.

E-mail Marketing Software Uitgelicht, Wat Is Het BesteHtml-mailing: Verstuur E-mails Die Je Omzet Verhogen


Uiteraard wil je voldoen aan de wettelijke regelgeving rondom AVG en GDPR. Het registeren van een opt-in, bijvoorbeeld, is meer dan een veld op ‘ja’ zetten. Je wilt de historie bijhouden van inschrijvingen en uitschrijvingen en die bij een klacht kunnen overleggen. Ook is het belangrijk dat van e-mail marketing software zo veilig mogelijk is. Met Basedriver hebben we vanaf het allereerste begin de ISO:27001 certificering voor informatiebeveiliging - email voor mkb. Met Basedriver hebben we de volgende functionaliteiten in het kader van AVG: Historie van opt-ins en opt-outs per klant, per merk en per type (redactioneel, commercieel, derden); Vergeet me functie, alle gegevens per klant worden vergeten; Klikgedrag, indien gewenst is iedere actie van de klant opvraagbaar; ISO:27001 informatiemanagementsysteem en gouden privacy waarborg .

10x De Beste Email Marketing Software Voor Affiliate 2021

Een succesvolle e-mail marketing campagne valt of staat bij de kwaliteit van de marketingdata. Is de data verouderd of zijn de mensen in de database niet meer geïnteresseerd, dan is de kans op succes klein. Een database is als een huis, als je het niet onderhoud dan holt de kwaliteit achteruit. Met automatisering is het mogelijk om datakwaliteit continu te verbeteren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan: Automatische controles op binnenkomende data; Automatisch ontdubbelen van inschrijvingen op andere databases, zoals van klanten; Heractivatie campagnes om het aantal actieve profielen te verhogen; Verrijkingscampagnes om de data aan te vullen. Als marketeers altijd toegang hebben tot actuele en kwalitatieve data, dan gaat het resultaat van campagnes direct omhoog.

Het is wellicht niet het eerste onderwerp waar je aan denkt, maar het is erg handig als de gekozen software in het Nederlands beschikbaar is. Hierdoor kan je sneller aan de slag en is de adoptie in het marketing team hoger. Basedriver is een Nederlandstalige e-mail marketing tool en is daardoor sneller inzetbaar. Ook de support voor marketeers is in het Nederlands. Kies je liever voor engelstalige e-mail marketing software? Uiteraard is het ook mogelijk om Basedriver in het Engels te gebruiken. Voor nieuwe gebruikers hebben we trainings video’s op ons Youtube kanaal beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen via de kennisbank.

E-mail Marketing Bureau - Software Voor Online

Het is belangrijk dat de gekozen software past in de e-mail marketing strategie van jouw bedrijf. Wil je af en toe een mailing verzenden of wil je structureel, bijvoorbeeld eens per twee weken of vaker, mailings verzenden. De strategie is essentieel om tot een juiste keuze voor de software te komen. Met Basedriver hebben we een vijf stappenplan ontwikkeld om te komen tot een goede e-mail marketing strategie. Met behulp van dit stappenplan kom je tot de juiste keuze voor een e-mail marketing strategie. Een e-mail marketing strategie in vijf stappen.

Uiteraard is het belangrijk wat de kosten zijn van e-mail marketing. Deze kosten zijn onderverdeeld in twee componenten: De kosten voor de e-mail marketing software inclusief het verzenden De kosten voor het prepareren van data, content en testen (het campagne management) Naarmate het aantal campagnes groeit dan wordt het aandeel campagne management in de totale kosten steeds hoger, zoals ook geïllustreerd in onderstaande grafiek: De kosten voor campagne management stijgen harder dan de kosten voor e-mail marketing software. Om tot een goede inschatting van de totale marketingkosten en de business case te komen is het belangrijk om zowel de kosten van campagne management als de kosten van de e-mail marketing software te vergelijken (nieuwsbrief programma).

3 Belgiese E-mailmarketing Tools: Zijn Ze Goed?

Als je e-mail campagnes verstuurd dan is het essentieel dat mailings afgeleverd worden in de inbox en niet in de spambox. E-mail deliverability krijgt daarom steeds meer aandacht. Een hoge deliverability bereik je door de juiste technische inrichting van de software. Maar ook door te zorgen dat jouw campagnes niet als Spam gemarkeerd worden. Hoe relevanter en persoonlijker de campagnes, hoe kleiner de kans dat ze in de spambox terecht komen. Over het algemeen hebben de klanten van Basedriver een deliverability van meer dan 98%. Dat kan doordat het in Basedriver mogelijk is om automatisch verschillende mailings samen te stellen op basis van data. email marketing.

Uiteraard zorgen we er bij de implementatie van Basedriver voor dat aan alle randvoorwaarden voldaan wordt om jouw mailing zo hoog mogelijk in de inbox terecht te laten komen.

Landingspage - Email Marketing Software

Wil je meer weten over Basedriver? Bekijk dan ook onze introductie presentatie met meer informatie (nieuwsbrief sjabloon). Je kunt je ook inschrijven op onze nieuwsbrief of contact met ons opnemen voor een demonstratie.

Navigation

Home

Latest Posts

Professionele Website Of Webshop Laten Maken?

Published May 04, 21
6 min read

E-mailmarketingsoftware Op Maat - Belgie

Published May 04, 21
6 min read

Vps Hosting Service

Published Apr 30, 21
7 min read